Μηλοσ Ναυαγιο / Tigpuk6t6qag5m : Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!

Μηλοσ Ναυαγιο / Tigpuk6t6qag5m : Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις!. Διακομίστηκαν όλοι για προληπτικό έλεγχο στο κέντρο υγείας της μήλου. Έτσι διασώθηκαν οι 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Το ναυάγιο καλύπτει όμως και τα γούστα των μερακλήδων που θέλουν να πιούν το κρασάκι τους κοντά στη θάλασσα με.

Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση διάσωσης των 18 ναυαγών βορειοδυτικά της μήλου το πρωί της πέμπτης. Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ.

Qqdzrlylmxq0cm
Qqdzrlylmxq0cm from www.dikaiologitika.gr
Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Για προληπτικό έλεγχο μεταβαίνουν στο κέντρο υγείας μήλου οι επιβάτες της θαλαμηγού που βυθίστηκε. Έτσι διασώθηκαν οι 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 17 ατόμων που επέβαιναν σε θαλαμηγό 30 μέτρων με βρετανική σημαία που βυθίστηκε νωρίτερα ανοικτά της μήλου. «καταβάλλουμε προσπάθειες να πάρουμε ανθρώπους.

Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα σωστικά.

Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη. Έτσι διασώθηκαν οι 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού. Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα σωστικά. Το ναυάγιο έγινε 17 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου στο χώρο ανάμεσα στη φαλκονέρα και την αντιμηλο. Το ναυάγιο με της θαλαμηγού acvitannia σημαίας μεγάλης βρετανίας στη μήλο σημειώθηκε σήμερα το πρωί 16 περίπου ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του νησιού. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 17 ατόμων που επέβαιναν σε θαλαμηγό 30 μέτρων με βρετανική σημαία που βυθίστηκε νωρίτερα ανοικτά της μήλου. Μεταφέρθηκε και αυτός (σύνολο 18 ναυαγοί) στο κέντρο υγείας μήλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών της θαλαμηγού, 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της πέμπτης 12 αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου. «καταβάλλουμε προσπάθειες να πάρουμε ανθρώπους.

Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Θαλαμηγός με 17 επιβαίνοντες βυθίστηκε ανοιχτά της μήλου. Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της πέμπτης 12 αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου.

Estiatorio Nayagio Mesogeiakh Koyzina Mhlos Kyklades Certs It
Estiatorio Nayagio Mesogeiakh Koyzina Mhlos Kyklades Certs It from certs-it.com
Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της πέμπτης 12 αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 17 ατόμων που επέβαιναν σε θαλαμηγό 30 μέτρων με βρετανική σημαία που βυθίστηκε νωρίτερα ανοικτά της μήλου. Το ναυάγιο με της θαλαμηγού acvitannia σημαίας μεγάλης βρετανίας στη μήλο σημειώθηκε σήμερα το πρωί 16 περίπου ναυτικά μίλια βορειοδυτικά του νησιού. Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Μεταφέρθηκε και αυτός (σύνολο 18 ναυαγοί) στο κέντρο υγείας μήλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Στον χώρο έχουν σπεύσει ελικόπτερα και παραπλέοντα σκάφη και επιχειρούν αυτή τη.

Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών της θαλαμηγού, 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση διάσωσης των 18 ναυαγών βορειοδυτικά της μήλου το πρωί της πέμπτης. Διακομίστηκαν όλοι για προληπτικό έλεγχο στο κέντρο υγείας της μήλου. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο σημειώθηκε 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου, ενώ όπως φαίνεται και στα βίντεο οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν αρκετά ισχυροί. Μεταφέρθηκε και αυτός (σύνολο 18 ναυαγοί) στο κέντρο υγείας μήλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της πέμπτης 12 αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Έτσι διασώθηκαν οι 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού. Το ναυάγιο έγινε 17 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου στο χώρο ανάμεσα στη φαλκονέρα και την αντιμηλο. «καταβάλλουμε προσπάθειες να πάρουμε ανθρώπους. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Θαλαμηγός με 17 επιβαίνοντες βυθίστηκε ανοιχτά της μήλου. Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης, 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Για προληπτικό έλεγχο μεταβαίνουν στο κέντρο υγείας μήλου οι επιβάτες της θαλαμηγού που βυθίστηκε. Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου.

Το ακριβές σημείο του ναυτικού ατυχήματος εντοπίζεται 16 ναυτικά μίλια βοριοδυτικά της μήλου, όπου πνέουν άνεμοι με ένταση 4 με 5 μποφόρ. Υπενθυμίζεται ότι το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο οι άνεμοι που έπνεαν στο σημείο ήταν αρκετά ισχυροί. «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα. Διακομίστηκαν όλοι για προληπτικό έλεγχο στο κέντρο υγείας της μήλου.

Yah94rabk50vdm
Yah94rabk50vdm from s.parapolitika.gr
Μία θαλαμηγός 30 μέτρων έχει βυθιστεί στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της μήλου, περί τα 16 μίλια ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα, με το λιμενικό να επιχειρεί στο σημείο για να. Διακομίστηκαν όλοι για προληπτικό έλεγχο στο κέντρο υγείας της μήλου. Το ναυάγιο καλύπτει όμως και τα γούστα των μερακλήδων που θέλουν να πιούν το κρασάκι τους κοντά στη θάλασσα με. Θαλαμηγός με 17 επιβαίνοντες βυθίστηκε ανοιχτά της μήλου. Όλοι αναμένεται να οδηγηθούν στο λιμάνι της μήλου. Στο σημείο έσπευσαν πολύ γρήγορα σωστικά. Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου της μήλου στο protothema.gr «επρόκειτο για μια θαλαμηγό και τα άτομα είναι 17 στον αριθμό». Για προληπτικό έλεγχο μεταβαίνουν στο κέντρο υγείας μήλου οι επιβάτες της θαλαμηγού που βυθίστηκε.

Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου.

Τι δήλωσε στον σκαϊ ο μιχάλης μακρής, ο καπετάνιος του sea jet 2 που διέσωσε τους 18 επιβαίνοντες της θαλαμηγού που βυθίστηκε στα ανοιχτά της μήλου. Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της πέμπτης, 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση διάσωσης των 18 ναυαγών βορειοδυτικά της μήλου το πρωί της πέμπτης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της μήλου το ναυάγιο σημειώθηκε ανάμεσα στην αντίμηλο και τη φαλκονέρα. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! «σπεύδουν σκάφη για να περισυλλέξουν τους ναυαγούς, ενώ στο. Ο δήμαρχος μήλου, μανώλης μικελής, μιλώντας νωρίτερα στον σκαι, επεσήμανε πως το ναυάγιο σημειώθηκε μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Το ναυάγιο καλύπτει όμως και τα γούστα των μερακλήδων που θέλουν να πιούν το κρασάκι τους κοντά στη θάλασσα με. Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης των ναυαγών θαλαμηγού μήκους 30 μέτρων, η οποία βυθίστηκε το πρωί της πέμπτης 12 αυγούστου 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου. Συγκλονιστικές είναι οι πρώτες εικόνες της επιχείρησης διάσωσης των ναυαγών της θαλαμηγού, 16 μίλια βορειοδυτικά της μήλου μεταξύ αντίμηλου και φαλκονέρας. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 17 ατόμων που επέβαιναν σε θαλαμηγό 30 μέτρων με βρετανική σημαία που βυθίστηκε νωρίτερα ανοικτά της μήλου. Μεταφέρθηκε και αυτός (σύνολο 18 ναυαγοί) στο κέντρο υγείας μήλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία. «καταβάλλουμε προσπάθειες να πάρουμε ανθρώπους.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama